Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nyhtökania pitassa

Lisätty 23.05.2018

Se on niin kuin suutarilla, mekin päästään ihan liian harvoin kania itse syömään :)

Vaan nyt herkuteltiin mekin!

Kani paistettiin kokonaisena uunipellillä folion alla, pinnalle rouhittua merisuolaa vähäsen.
Kun oli ylikypsä ja liha irtosi helposti, riivin haarukalla lihat pieninä kulhoon ja sekoitin joukkoon Santa Marian Smokey Hickory- barbeque kastiketta reilusti.

Lihaa, emmental- juustoraastetta, rapsakkaa jääsalaattia ja sipulia lämmitetyn pitaleivän väliin ja lusikallinen itse tehtyä kermaviili - valkosipulikastiketta kruunaamaan täyte! Olipa muuten herkkua! :)

Täytteet voi valita itse, samoin barbeque- kastike voi olla mikä vain kunkin suuhun parhaiten sopii..pita on parasta jos tekee itse tuoreena mutta valmiitkin toimii jos nopsemmin tahtoo tehdä; jos lihan valmistelee jo päivää ennen tai ottaa pakkasesta niin tämähän on pikaruokaa parhaimmillaan! :)

Päälle iso lasillinen itse valutettua jääkylmää koivun mahlaa, ei huono päivä lainkaan!


Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?