Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

"Lapin á la moutard"

Lisätty 07.05.2017

Reseptivinkki

Resepti facebook- sivultamme asiakkaan kertomana:

"Tänään tehtiin siuruan kanista "Lapin á la moutard" -klassikkohenkinen dinneri. Kanin palat paistettiin rapeaksi, lisättiin sipulia, valkosipulia ja herkkusieniä pannulle. Lisättiin dijonsinappia ja reilusti valkoviiniä ja annettiin hetki redusoitua. Kaikki valurautapataan, kanalientä niin että peittyy, timjamia ja rakuunaa. Kansi päälle 120 asteinen uuni noin kolme tuntia. Nosta varovasti lihat sivuun folion alle. Keitä lientä kasaan, että maku voimistuu. Lisää kerma ja cremefraiche. Kaada lihojen päälle. Avot!"

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?