Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kanirulla

Lisätty 31.07.2017

Ohessa kuvasarja kanirullan teosta. Kanin ruho leikataan luuttomaksi tätä reseptiä varten.

Ensin tehdään pekonista ruudukko, jonka päälle luuttomaksi leikattu kanin ruho asetellaan. Päälle voi laittaa mieleisiään mausteita ja vaikkapa tuorejuustoa; vain mielikuvitus on rajana!
Mausteita saa käyttää reilusti, suolan rulla saa pekonin rasvasta.
Ensin rullataan toinen reuna sisäänpäin ja sitten koko komeus kääritään kauniiksi rullaksi, sauma alaspäin.

Paistetaan kypsäksi uunissa tai grillissä, kuten vastaavan kokoinen possurulla.

PekoniruudukkoPekoniruudukkoKani ja mausteet päälleKani ja mausteet päälleKääritään rullalle, sauma alaspäin.Kääritään rullalle, sauma alaspäin.Valmis rulla uunipannulleValmis rulla uunipannullePaistetaan uunissa tai grillissä kypsäksiPaistetaan uunissa tai grillissä kypsäksiUpean näköistä ja taatusti maukasta!Upean näköistä ja taatusti maukasta!

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?